Hugh Jackman steunt gepest meisje na hartverscheurende video


Cassidy Warner heeft er genoeg van om gepest te worden


Hugh Jackman heeft een meisje van 10 uit Pennsylvania een hart onder de riem gestoken nadat hij alles had gelezen over de hel die ze op school doormaakte.

Cassidy Warner heeft haar verschrikkelijke ervaringen met een groep pesters op haar basisschool in Pennsylvania vorige maand (18 maart) op Facebook gezet, waarbij ze alles vertelt wat ze jarenlang heeft meegemaakt.

In de video houdt ze een bord op waarop staat: “Mijn naam is Cassidy. Ik ben 10 jaar oud. Ik ga naar de John Adams Elementary School. Ik zit in de vierde klas en het pesten begon in de eerste klas. “Er was een dag dat een groepje kinderen mijn portemonnee pakte, daarop spuugde… en daarna op mij…

Ze vertelt verder dat de pesters haar slaan, aan haar haar trekken, melk op haar kleding gooien en als ze ergens gaat zitten om te lunchen gaan de anderen weg van de tafel.

Ook hebben de pesters gedreigd dat ze haar zullen doden en vertellen ze haar dat ze zelfmoord moet plegen. Het zijn er vier en het hoofd van de school doet er volgens haar niks tegen.

Cassidy eindigt de hartverscheurende video met twee borden waarop staat: “Ik voel me zo eenzaam. Het voelt alsof ik niemand heb. Het doet pijn… Dit is mijn verhaal… Stop met pesten! Niet alleen voor mij, maar ook voor andere kinderen. Deel mijn verhaal alsjeblieft.”

De moeder van Cassidy heeft de video opnieuw gepost nadat haar Facebook account eerder deze maand was afgesloten. Woensdag 11 april heeft de Australische acteur Jackman Cassidy een hart onder de riem gestoken, door een berichtje te posten, waarin hij zegt dat de 10-jarige geliefd, bijzonder en slim is.

En er is meer goed nieuws voor de tiener. Haar school heeft haar lunchtijd en pauze aangepast zodat ze de pesters die haar zo ongelukkig maakten niet langer hoeft te zien.

Cover Media/Novum Nieuws