James McAvoy en Bill Hader in de running voor 'IT 2' © BELGA

Regisseur Andy Muschietti heeft bekende gezichten op het oog voor het tweede deel van zijn horrorfilm 'IT'. Volgens The Hollywood Reporter worden nu de namen van acteurs James McAvoy en Bill Hader genoemd.

Na de blockbuster-release van 'IT' vorig jaar, is de verzamelde Hollywood-pers razend benieuwd om te zien wat Andy Muschietti kan doen met de tweede helft van de angstaanjagende Stephen King-verfilming. De film gaat de leden van 'The Losers Club' volgen als volwassenen, deze keer met meer gevestigde Hollywood-waarden in de hoofdrollen.

Na de recente berichten dat Jessica Chastain zich bij de cast zou voegen, worden nu ook 'X-Men'-ster James McAvoy en Bill Hader, bekend van 'Saturday Night Live', genoemd.

Volgens entertainmentmagazine The Hollywood Reporter zijn James McAvoy en Bill Hader beiden in gesprek met Jessica Chastain (die naar verluidt Beverly Marsh gaat vertolken) en 'Pennywise'-acteur Bill Skarsgard over 'IT: Chapter 2'. McAvoy zou worden overwogen voor de rol van Bill Denbrough (gespeeld door Jaeden Lieberher in het eerste deel), terwijl Bill Hader in de huid zou kruipen van Richie Tozier, oorspronkelijk de rol van 'Stranger Things'-acteur Finn Wolfhard.

De rollen van Ben, Mike, Eddie en Stan moeten nog worden gecast om de line-up compleet te maken, maar het ziet ernaar uit dat The Losers Club relatief snel klaar zou kunnen zijn voor de opnames van 'IT: Chapter 2'.