Kris and Kylie Jenner feliciteren Khloé met geboorte van dochter


Nog voordat Khloe zelf wat op social media kon zetten, feliciteerden haar moeder en zus haar al met de geboorte van het kindje.


Kris en Kylie Jenner, de moeder en zus van Khloe Kardashian, hebben haar gefeliciteerd met de geboorte van haar dochter.

Het is het eerste kindje van Khloe en haar vriend Tristan Thompson. Ze beviel donderdagochtend in een ziekenhuis net buiten Cleveland, Ohio. Nog voordat ze zelf kon reageren op de geboorte van haar dochter waren haar dierbaren er al snel bij om haar publiekelijk te feliciteren.

“BLESSED”, was de tekst die moeder Kris bij een video waarop Kendall Jenner herhaaldelijk ‘baby’ zegt. Daarnaast reageerde Kylie, die in februari beviel van haar dochtertje Stormi, via Snapchat met de tekst “Kongrats Khloe, it’s a girl” en daarbij roze hartjes.

Khloe’s oudere zussen Kim en Kourtney werden gezien toen ze vrijdag terugkwamen in Los Angeles, nadat ze op bezoek waren geweest bij Khloe in Cleveland. Volgens bepaalde bronnen zou Khloe ook zeer binnenkort terugkeren naar Californië, zodra zij en haar kindje klaar zijn om te gaan vliegen.

Het was een zware week voor Khloe doordat er video opdook waarop te zien is dat basketbalspeler Tristan vreemdgaat.

Volgens bronnen dichtbij Khloe zou ze Tristan vergeven hebben voor zijn zonden en was hij ‘gewoon’ aanwezig bij de bevalling.

“Ze heeft hem eigenlijk al vergeven”, vertelt een goed ingevoerde bron aan People.com. “Ze zit nu in een bubbel van liefde, vrede en geluk. Alles wat er met Tristan is gebeurd wordt afgedaan als een dronken uitspatting die niets betekende en slechts leidde tot een kus en niets meer dan dat. Het was de schuld van domme groupies die hem probeerden te verleiden.”

Volgens de bron was er ook een camera aanwezig om Khloe’s reactie op de beelden van Tristan vast te leggen en ook de geboorte te filmen. Het zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van de E!-serie.

Cover Media/Novum Nieuws