Naomie Harris: "Ik zou Jamie Bell graag zien als nieuwe James Bond"


Naomi Harris vindt de discussie over de opvolging van Daniel Craig interessant en denkt dat Jamie Bell een waardige opvolger zou zijn.


Naomi Harris hoopt dat Jamie Bell het pak van 007 overneemt zodra Daniel Craig stopt met de rol.

De Britse actrice, die in de laatste twee Bond-films acte de presence gaf als Eve Moneypenny, is een groot fan van de Fantastic Four-ster en denkt dat hij met zijn vastberadenheid iets kan toevoegen aan de rol van de bekende spion.

“Ik zou graag zien dat Jamie Bell het wordt”, antwoord Harris op de vraag wie Craig moet opvolgen. Craig begint deze zomer aan de opnames van een nieuwe James Bond-film.

De naam van Bell zit nog niet tussen de favorieten van fans, maar de goedkeuring van Harris zorgt er wellicht voor dat zijn naam zich vestigt tussen kandidaten als Idris Elba, Tom Hiddleston en James Norton. Laatstgenoemde lijkt zich op te maken voor een grote rol, nu hij na het vierde seizoen van het Britse tv-drama Grantchester stopt.

Naomi weet nog niet of zij terugkeert in nieuwe James Bond-films, maar ze vindt het debat rondom de nieuwe 007 zeer interessant.

Ze is van mening dat de nieuwe Bond Brits moet zijn en heeft haar twijfels bij een Amerikaanse bond. “Maar we moeten gewoon de acteur vinden die over de juiste kwaliteiten beschikt.”

Over haar rol in de nieuwe Bond-film weet ze nog niets. “Ik zou zeer teleurgesteld zijn als ik geen rol krijg, maar ik heb nog niets gehoord”, vertelt Harris aan The Sun. “Voorlopig laten de filmmakers ons gissen, maar dat is slim, want dan kunnen we niets verklappen.”

Cover Media/Novum Nieuws