Leonardo DiCaprio en Rihanna vermaakten zich op Coachella


Rihanna stond voor het podium te dansen tijdens het concert van Beyoncé.


Leonardo DiCaprio, Rihanna en Shania Twain behoorden tot de beroemdheden die in het weekend een kijkje kwamen nemen op het festival Coachella.

DiCaprio werd zaterdag gespot op het Neon Carnival-gedeelte van het festivalterrein ondanks dat hij angstvallig probeerde uit de schijnwerpers te blijven vanwege de geruchten over vriendin Camila Morrone. Dat gebeurde kort voor de set van headliner Beyoncé. Niet veel later werd Rihanna betrapt toen ze stond te dansen aan de voorkant van het hoofdpodium.

Elders op zaterdag werd Justin Bieber ter plaatse gespot, evenals zijn voormalige vlam Chantel Jeffries, die met The Weeknd leek te zijn. De twee werden arm in arm gezien en dat gaf weer voeding aan de geruchten over het liefdesleven van The Weeknd.

Ondertussen was country-ster Shania Twain een grote verrassing voor het beroemde publiek van Coachella - ze was gespot met Nicki Minaj, die samen een foto van de twee vrouwen op Instagram plaatste en volhield dat Shania "zo dope in het echte leven" is.

Kristen Stewart en haar vriendin Stella Maxwell werden ook gezien onder de festivalgangers, net als Paris Hilton, Diddy, Nina Dobrev, Hailey Baldwin, kersverse moeder Kylie Jenner en Get Out-ster Daniel Kaluuya.

En de grote Beyoncé-fan Adele zorgde ervoor dat de fans wisten dat ze in gedachten bij Coachella was. Ze plaatste video's van zichzelf waarop te zien was dat ze naar het concert van Beyoncé zat te kijken in haar huis in Engeland.

Cover Media/Novum Nieuws