Gwyneth Paltrow bedankt Ryan Murphy voor geweldig verlovingsfeest


De actrice genoot eerst van een week durend vrijgezellenfeest en als klap op de vuurpijl volgde zaterdag een groots verlovingsfeest.


Gwyneth Paltrow heeft haar bevriende tv-producent Ryan Murphy bedankt voor het organiseren van een ‘geweldig’ verlovingsfeest voor haar en haar verloofde Brad Felchuk. Paltrow liet weten dat zij en Brad “de gelukkigste mensen op aarde zijn”.

De Iron Man-ster en en tv-producent Brad kondigden in januari hun verloving aan en afgelopen zaterdag vierden ze hun aanstaande huwelijk met een verlovingsfeest in The Los Angeles Theatre. Dat feest werd geoganiseerd door Brad’s collega Ryan.

“Grote dank aan #ryanmurphy voor de meest geweldige avond om onze liefde te vieren”, schrijft Paltrow op Instagram. “Er zijn geen woorden voor om onze dankbaarheid uit te drukken.”

Daarnaast zijn er dankwoorden voor vrienden en familie. “We voelen ons de meest gelukkige mensen op aarde, mede omdat we jullie in onze levens hebben. En vooral dank aan Brad, voor het ware geluk.”

Het is het tweede huwelijk voor de actrice, die al twee kinderen kreeg in een eerder huwelijk met Chris Martin. Op het feest waren ongeveer 400 genodigden, met onder meer Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Julia Roberts, Steven Spielberg en de zwangere Kate Hudson.

Het verlovingsfeest volgde na het weeklange vrijgezellenfeest in Cabo San Lucas in Mexico. Daar werd Paltrow vergezeld door onder andere Cameron Diaz en Stella McCartney.

Cover Media/Novum Nieuws