Cathy Yan gaat spin-off Harley Quinn regisseren


Margot Robbie en Jared Leto zijn ook weer samen te zien ind e film.


Cathy Yan gaat volgens geruchten de spin-off van Harley Quinn regisseren. In de film speelt Margot Robbie de hoofdrol De ster uit I, Tonya speelde de superschurk in Suicide Squad en werd zo’n grote hit onder fans dat Warner Bros. niet meer om een spin-off heen konden.

Volgens The Hollywood Reporter is Yan nu toegetreden tot het project, dat gebaseerd zal zijn op de stripreeks Birds of Prey. Yan wordt de tweede vrouw die een DC Comics-film regisseert, na de razend succesvolle Wonder Woman van Patty Jenkins, met in de hoofdrol Gal Gadot als de Amazonische prinses.

Christina Hodson, die onlangs werd uitgekozen om Batgirl te schrijven, schrijft het script en Robbie produceert de film, insamenwerking met Sue Kroll en Bryan Unkeless.

De start van de filmopnamen is gepland aan het einde van het jaar.

Het vervolg op Suicide Squad wordt ook dit jaar nog gedraaid en wordt geregisseerd door Gavin O'Connor. Van Robbie, Will Smith, Jared Leto en de rest van de cast wordt verwacht dat ze hun rollen uit de eerste film in Suicide Squad 2 weer oppakken.

Ondertussen zal Leto naar verluidt ook weer als The Joker in de spin-off van Harley Quinn te zien zijn.

"Het was een ongelooflijke ervaring," vertelde hij de Kyle en Jackie O show over de samenwerking mat Margot. "Iedereen was geweldig, Margot Robbie is een van de aardigste mensen, een van de beste actrices waarmee ik ooit heb gewerkt, en ik vond het geweldig om met haar samen te werken.”

Leto vertelde ook dat de scènes en de momenten die hij met de actrice op de set doorbracht de leukste dingen waren die hij had meegemaakt tijdens zijn loopbaan. “Ik ben er echt trots op dat ik er deel van uitmaak."

Cover Media/Novum Nieuws