“Gestoorde fan” krijgt contactverbod Jared Leto


Een vriendin schiet de zanger van 30 Seconds To Mars te hulp, vanwege "gestoorde fan" die Leot maar blijft benaderen.


Een vriendin van zanger Jared Leto is naar de rechter gestapt om een contactverbod aan te vragen tegen een “gestoorde fan”. De fan gelooft namelijk dat de vriendin, Emma Ludbrook, een relatie heeft met de 30 Seconds to Mars-zanger.

Volgens documenten die The Blast in handen heeft is Ludbrook bezorgd om de risico’s die Jared, zijn broer Shannon en 2 anderen lopen door de vrouw, die Noele Sewell heet.

Sewell is ervan overtuigd dat Ludbrook en Leto een relatie hebben die wordt verhinderd door de vriendengroep van Leto. Ludbrook zegt dat Sewell Leto meerdere keren heeft gebeld en vreemde voicemails heeft achtergelaten. Ook stuurde ze hem een e-mail waarin ze dreigde een overdosis aan pillen te nemen.

Er zijn al stappen ondernomen om afstand te creëren tussen Sewell en Leto; zo wordt ze geweigerd bij evenementen van 30 Seconds to Mars. Toch blijft de vrouw deze maatregelen negeren. Sewell wordt aangeduid als “krankzinnig en onvoorspelbaar”, en Ludbrook wil nu dat als Sewell in contact probeert te komen met Leto, ze gearresteerd wordt. Ludbrook moet volgende maand haar zaak voorbrengen tijdens een zitting.

Cover Media/Novum Nieuws