Kanye: mijn tweets zijn een boek


Kanye keerde deze week terug op Twitter en deelt sindsdien vele wijsheden met zijn volgers.


Kanye West wil zijn wijsheid met de wereld delen. De rapper keerde een paar dagen geleden terug op Twitter en gaat sindsdien los met het delen van zijn levensinzichten.

Kanye noemt zijn tweets een boek. Dinsdag meldde hij: "Oh trouwens dit is een boek dat ik real time schrijf. Er is geen uitgever die me vertelt wat ik waar moet zetten en hoeveel pagina's ik moet schrijven. Dit is geen financiële aangelegenheid maar een diepgewortelde behoefte om me te uiten."

De tweets van de muzikant zijn divers. De ene keer adviseert de vader van drie jonge kinderen zijn volgers het eerste uur dat ze wakker zijn met niemand te spreken en van hun eigen inbeeldingsvermogen te genieten. Een andere keer gaat hij op een filosofischere tour met uitspraken als "je bent een druppel water met de oceaan als je leger". In sommige tweets houdt hij het simpeler: "Stop gewoon met liegen over sh*t. Gewoon stoppen."

Echtgenote Kim Kardashian stak samen met vriendin Chrissy Teigen maandag al de draak met de tweets van Kanye. Op zijn bericht "Soms moet je alles weggooien" antwoordde Kim quasi-verontwaardigd "Alles?". Chrissy mengde zich in het gesprek door Kim een luchtbed aan te bieden als ze dat nodig heeft. De kids konden dan wel in het opblaaskasteel slapen dat nog in de tuin stond na het verjaardagsfeestje van dochtertje Luna afgelopen weekend.

Cover Media/Novum Nieuws