Paula Patton's vriend claimt gescheiden te zijn


De vriend van de actrice blijft vragen krijgen over zijn eerdere huwelijk. Zelf zegt hij dat hij al gescheiden was voordat hij een relatie kreeg met Patton.


De vriend van Paula Patton, Zach Quittman, houdt vol dat hij was gescheiden van zijn vrouw voordat hij een relatie begon met de actrice.

Hun relatie kwam aan het licht op woensdag, toen ze samen gespot werden in New York.

Maar al snel werd duidelijk dat haar nieuwe liefde al getrouwd zou zijn met een andere vrouw. De situatie zorgde ervoor dat Paula werd bekritiseerd door fans, die haar ex - Blurred Lines-zanger Robin Thicke - verliet omdat hij tijdens hun relatie vreemdging. Zach zegt echter al gescheiden te zijn voordat hij en Paula een relatie kregen. Bronnen vertelden dat de vrouw van Zach geshockeerd was door het nieuws dat hij een relatie had met Paula, vooral omdat hij al snel besloot samen te wonen met de actrice. Zach reageerde op dit nieuws door te zeggen dat elk verhaal meerdere kanten heeft.

“Natuurlijk heeft elk verhaal drie kanten, en ik wil geen beschuldigingen doen of zeggen dat iemand fout zit, maar we waren al uit elkaar voordat ik begon aan een nieuwe relatie,” verklaarde hij.

Paula, die in 2015 een scheiding aanvroeg van Robin Thicke nadat ze tien jaar getrouwd waren, vertelde recentelijk aan een Amerikaans tijdschrift dat ze een nieuwe man in haar leven had, maar wilde nog geen namen noemen.

Cover Media/Novum Nieuws