Nieuw nummer Stevie Wonder in finale Scandal


De blinde zanger laat zien nieuwe nummer voor het eerst horen tijdens de laatste aflevering van de tv-serie.


De laatste aflevering van Scandal wordt opgeluisterd door Stevie Wonder. De zanger brengt een nieuw nummer uit, dat donderdag voor het eerst te horen is tijdens de finale van het politieke drama.

De serie met Kerry Washington in de hoofdrol van 'fixer' Olivia Pope komt donderdagavond Amerikaanse tijd na zeven seizoen ten einde. Volgens The Hollywood Reporter was het altijd de bedoeling van showrunner Shonda Rhimes om het verhaal in zeven reeksen te vertellen. Wel zou ze de laatste anderhalf jaar hebben getwijfeld over het juiste einde voor Scandal. "Ik wist altijd hoe we zouden eindigen. En toen werd Donald Trump gekozen", zei ze tegen het blad. "We werkten altijd naar een bepaald punt toe in de show, maar ik weet niet of dat nu nog steeds ons doel is."

Wonder brengt niet meer vaak muziek uit. Zijn laatste album komt uit 2005, daarna bracht hij nog twee nummers uit; een liedje geschreven voor de presidentscampagne van Barack Obama in 2008, en Faith, dat hij met Ariana Grande opnam voor de soundtrack van animatiefilm Sing.

Cover Media/Novum Nieuws