"A Quiet Place" domineert opnieuw Noord-Amerikaanse box-office © BELGA

Na vorige week op de tweede plaats te hebben gestaan, domineert de Amerikaanse horrorfilm "A Quiet Place" opnieuw de Noord-Amerikaanse box-office. Dat melden Amerikaanse media op basis van cijfers van het gespecialiseerde onderzoekbureau Exhibitor Relations.

Volgens voorlopige cijfers heeft de horrorprent van John Krasinski 22 miljoen dollar opgebracht gedurende het afgelopen weekend. De film draait rond een gezin dat gedwongen wordt om in stilte te leven en zich te verbergen voor wezens die op geluid jagen. Sinds de première van de film bracht de film al 132,4 miljoen dollar op.

Op twee staat "Rampage", met een opbrengst van 21 miljoen dollar tijdens het weekend en 66,6 miljoen dollar tijdens de afgelopen twee weken. De gamefilm met Dwayne Johnson vertelt het verhaal van een gorilla die het slachtoffer wordt van genetische manipulatie en uitgroeit tot een kolossaal wezen.

Het brons gaat naar de komedie "I Feel Pretty" met Amy Schumer. De film deed het best goed in zijn openingsweekend met een opbrengst van 16,2 miljoen dollar.