Ryan Gosling was verliefd op Britney Spears


Volgens zangeres Christina Aguilera had Gosling een oogje op de superster toen ze samen in the Mickey Mouse Club speelden.


Acteur Ryan Gosling was verliefd op Britney Spears toen ze allebei speelden in de tv-serie The Mickey Mouse Club, zegt Christina Aguilera, die ook een rol had in de show.

De zangeres onthulde dit tijdens haar Carpool Karaoke-sessie met James Corden op The Late Late Show. Aguilera, Gosling en Spears speelden allemaal een rol in de kinderserie, samen met popster Justin Timberlake.

Gastheer Corden en Aguilera hadden het al snel over welke Club-leden verliefd waren en op wie. Daarbij gaf Christina toe dat Gosling een oogje had op Britney Spears, maar dat zij al snel een relatie kreeg met Justin Timberlake. Ook onthulde Christina dat zij zelf niet verliefd was op één van haar tegenspelers.

Toen Corden zich afvroeg of Christina ooit verliefd was geweest op Timberlake, sprak de zangeres over haar vermeende ruzie met Britney: "Ik denk dat er in die tijd iets speelde tussen mij en Britney."

Christina zei wel dat Timberlake zelfs in die tijd al ongelooflijk cool was. In het interview liet Aguilera ook haar geweldige zangvaardigheden zien, door haar hits "Fighter", "Genie in a Bottle" en "Beautiful" te zingen. Haar tegenspeelster in de film "Life of the Party" Melissa McCarthy sprong ook in bij de karaokesessie, door een stuk van Christina's nummer "Dirrty" te rappen.

Cover Media/Novum Nieuws