Dochter Scarlett Johansson noemt haar "superheld"


Scarlett Johansson speelt de hoofdrol in de Avengers-film en is daarin te zien als superheld. Dat maakt haar volgens haar dochter een echt superheld.


Scarlett Johansson's dochter denkt dat haar moeder een echte superheld is.

De actrice speelt een hoofdrol in de Avengers-serie als Black Widow, waarmee ze bekend staat om haar langdurige gevechten met slechteriken. Maar voor Johansson's dochter is het moeilijk om het verschil te zien tussen haar echte moeder en de rol die ze speelt in de film.

"Als je haar vraagt wat haar moeder doet, dan zegt ze dat ik een superheld ben," vertelde Johansson lachend tijdens een interview op The Ellen DeGeneres Show. "Laatst hadden we even pauze tijdens het filmen van Infinity War en ik was op weg naar kantoor. Ik vertelde mijn dochter dat ik moest werken en ze vroeg meteen: 'Met welke slechterik moet je vechten?'"

Johansson vertelde ook dat haar dochter denkt dat het kostuum van Black Widow haar werkuniform is. Maar, zo zegt de actrice, ze zou eigenlijk een tutu moeten toevoegen voor haar prinses-geobsedeerde dochter. "Ik dacht dat ik meisjesachtig was, maar zij draagt dag en nacht een prinsessenjurk, dat ding is helemaal vies geworden."

Cover Media/Novum Nieuws