Opnieuw een dochter voor Dwayne 'The Rock' Johnson © BELGA

Dwayne Johnson is voor de derde keer vader geworden. De Amerikaanse acteur liet op Instagram weten dat hij en zijn vriendin Lauren Hashian een dochter, Tiana Gia, mochten verwelkomen.

Onder de foto, samen met zijn pasgeboren kind, postte de trotse acteur een zeer uitgebreid bericht. Daarin zwaaide hij onder meer met veel lof naar zijn vriendin. "Ik ben opgevoed en mijn hele leven omringd door sterke, lieve vrouwen, maar na het meemaken van Tia's geboorte is het moeilijk om onder te woorden te brengen hoeveel liefde, respect en bewondering ik heb voor Lauren Hashian en alle moeders en vrouwen."

Ook gaf 'The Rock' advies mee aan alle vaders in spe. "Het is enorm belangrijk om bij het hoofd van je vrouw te staan wanneer ze aan het persen is, om zoveel mogelijk steun te geven, om handen vast te houden, om benen vast te houden, wat je me maar kan doen. Maar als je het meest krachtige en primitieve moment dat het leven te bieden heeft, wil begrijpen, kijk dan hoe je kind wordt geboren. Het verandert je leven en het respect en de bewondering die je voor een vrouw hebt, zal voor altijd oneindig zijn."

Voor Johnson is zijn derde kind meteen ook zijn derde dochter. De acteur en zijn vriendin Hashian verwelkomden dochter Jasmine Lia in 2015. Met zijn ex-vrouw Dany Garcia heeft hij een 16-jarige dochter, Simone Alexandra.