'Liv Tyler verwekt na redding uit drugspand'


Haar moeder moest de identiteit van Liv's vader jaren lang geheim houden.


De moeder van Liv Tyler, Bebe Buell, is ervan overtuigd dat de actrice is verwerkt nadat ze haar vader had gered uit een drugspand in New York. Bebe had in die tijd een relatie met muzikant Todd Rundgren en logeerde bij vrienden in New York toen haar goede vriend Steven Tyler belde en vroeg of ze hem kon ophalen.

"Het was 3 uur 's ochtends toen Steven belde en zei: 'Bebe, kom me ophalen. Ik ben in het Pierre hotel en ik kan niet meer lopen. Ik ben de enige blanke in deze kamer!'" vertelt ze aan het tijdschrift Rolling Stone.

"Ik dacht dat hij daar wel mee kon omgaan, maar hij zei: 'Nee, je snapt het niet, zij kunnen veel meer drugs doen dan ik'. Dus ik ben erheen gegaan, klopte op de deur en kwam terecht in een kamer vol met gigantisch lange mannen. Steven kon niet opstaan, en gelukkig had ik net een brandweerman training gehad zodat ik Steven op kon tillen en mee kon nemen naar onze vrienden. Toen hebben we hem daar in de badkuip gelegd. Uiteindelijk werd hij wakker en ik ben ervan overtuigd dat die avond Liv verwerkt is."

Bebe, haar ex Todd en Steven besloten om de identiteit van Liv's echte vader een geheim te houden totdat ze 18 werd. Ze groeide op met het geloof dat Todd haar vader was.

"We maakten een deal dat Todd haar vader zou zijn en als het ooit een probleem werd, zouden we het aan haar vertellen als ze 18 was," vertelt Bebe, "maar het lot had iets anders in gedachten. Liv had al een idee wie haar echte vader was toen ze 9 was, maar pas toen ze 11 was confronteerde ze me ermee. Ik kon toen niet tegen haar liegen en vertelde haar de waarheid."

Cover Media/Novum Nieuws