Gebroken hart voor John Cena


John Cena mist zijn ex Nikki Bella


LAS VEGAS - John Cena geeft toe dat hij een gebroken hart heeft na het einde van zijn relatie met zijn verloofde Nikki Bella. Ze maakten deze maand bekend dat ze uit elkaar zijn, een paar weken voordat ze in Mexico zouden gaan trouwen. Volgens bronnen besloot het stel uit elkaar te gaan omdat ze zo anders denken over het krijgen van kinderen.

Cena verscheen woensdag op CinemaCon’s Paramount Pictures Presentation in Las Vegas en onthulde daarbij dat hij worstelt met het uitgaan van de relatie. “Wat ik heb geleerd is dat de pijn in mijn hart wel betekent dat ik echt verliefd was, en dat kan niemand mij afnemen,” zei hij tijdens een interview in de Amerikaanse tv-show Extra. Hij zegt dan ook dat hij altijd van Nikki zal blijven houden. Tegen Entertainment Tonight vertelt John: “Het is klote… Er is geen andere manier om het te zeggen. Ik hou met mijn hele hart van Nikki, en zo is het gewoon.”

John en Nikki begonnen te daten in 2012 en verloofden elkaar een jaar geleden tijdens een live worstelevenement. In de realityshow van Nikki was al te zien dat het stel meningsverschillen had over het onderwerp kinderen. John wil geen kinderen, maar Nikki wel. In de show werd al gehint dat dit het einde van hun relatie kon betekenen. Cena zei tijdens een aflevering: “Ik weet niet zeker of we nog moeten trouwen.”

Cover Media/Novum Nieuws