Evan Rachel Wood: 'Naakt op tv is niet raar meer'


De Westworld-actrice zegt al gewend te raken aan de vele naaktscènes in de show, omdat de situatie zo bizar is.


Evan Rachel Wood maakt zich geen zorgen meer om haar kleren uitdoen voor de populaire televisieshow Westworld, doordat de grote hoeveelheid naaktscènes normaal zijn geworden voor haar.

De 30-jarige actrice speelt Dolores Abernathy in de show, waarin ook Anthony Hopkins en Thandie Newton spelen. Ze heeft meerdere keren naakt moeten gaan voor scènes in het programma, en gaf toe in een interview met C magazine dat ze gewend is aan dat deel van haar rol.

"Het is niet eens raar meer," zei ze lachend over de naaktscènes in Westworld. "We zijn allemaal zo vaak naakt gegaan dat het normaal is geworden. Ik ga gewoon naar mijn werk en zeg, 'Okay, dus ik ben naakt in een lab. En Anthony Hopkins is ook hier.' Het is zo bizar dat ik er niet gestrest meer om ben."

Evan heeft vaker ongebruikelijke rollen gespeeld tijdens haar carrière. Herinnerd worden voor een rol is het belangrijkste aspect voor de keuzes van de actrice.

"Ik heb nooit willen doen wat iedereen doet," legt de actrice uit. "Ik wilde de onderbuik van de samenleving leren kennen, praten met weirdos en hun verhalen leren kennen. Ik speel niet altijd duistere personages, maar dat zijn de rollen die men zich herinnert."

Cover Media/Novum Nieuws