Blac Chyna verdedigt haarextensies baby


Het model reageert op de aantijgingen dat ze haar dochter alleen maar zou gebruiken als pop.


Blac Chyna verdedigt haar gebruik van clip-in haarextensies bij haar dochter Dream van 17 maanden.

Het model veroorzaakte opschudding nadat ze op Instagram een foto had gedeeld van de peuter met roze haarextensions. Onder de foto, die nu verwijderd is, zette Chyna: "Mijn prachtige baby."

Sommige fans sprongen in de bres voor de reality TV-ster, maar anderen bekritiseerden Chyna omdat ze haar dochter zou verkleden als pop.

Chyna was echter niet onder de indruk door de kritiek, en vertelde een TMZ journalist dat het haar niet uitmaakt wat anderen denken.

"Het zijn baby clips. Elk klein meisje heeft ze," zei ze terwijl ze naast haar vriend, YBN Almighty Jay, stond. "Het maakt me niet uit! Helemaal niet."

Chyna, die haar dochter Dream heeft met Rob Kardashian, en een zoon met haar ex Tyga, is vaker in opspraak geraakt de laatste weken. Het laatste incident was een gefilmde woordenwisseling met een vrouw in pretpark Six Flags Magic Mountain.

In de beelden is te zien dat de tv-ster een speelgoedwagen van haar dochter, die dient als kinderwagen, pakt en de vrouw ermee wil slaan.

Chyna probeerde het incident te verklaren op social media en claimt dat iemand haar kinderen wilde aanraken. "Beroemd zijn is moeilijk genoeg als je altijd moet omgaan met kritiek, maar als iemand denkt dat ze je kinderen mogen aanraken, dan is dat een heel ander verhaal," schreef ze in een Instagram Story.

Volgens bronnen is het model haar promotiedeal met kinderwagenmerk Momiie kwijt na het voorval. Een vertegenwoordiger van het merk zegt op de website: "We kunnen dit soort reacties en gedrag niet goedkeuren, vooral niet in een pretpark waar kinderen bij zijn."

Cover Media/Novum Nieuws