Kylie Jenner is een beter mens door het moederschap


Kylie deed haar uitspraken in een interview met haar halfzus Kim Kardashian,


Het moederschap maakt van Kylie Jenner een beter mens.

De 20-jarige realityster baarde in februari haar eerste kind, dochter Stormi. Sindsdien brengt ze zoveel mogelijk tijd door met haar kindje. Met halfzus Kim Kardashian sprak ze in een interview voor Evening Standard over hoe ouder worden haar leven heeft veranderd.

“Ik denk meer aan de toekomst vanwege haar”, zei Kylie. "Je bent minder egoïstisch - en ik hou ervan om luiers te verschonen. Het geeft veel voldoening, om haar weer schoon te maken. En ik weet het niet, het hele ding is echt ... het is net zo'n geweldige ervaring. "

Kylie heeft de afgelopen weken kritiek gekregen vanwege het bijwonen van evenementen, zoals het muziekfestival Coachella. Ze had Stormi toen niet meegenomen. Ze weerlegde de kritiek en vertelde Kim dat ze het moeilijk vindt haar dochtertje alleen te laten. "Elke keer als ik vertrek voel ik stress omdat ik haar alleen moet laten. Iedereen zegt dat je volledig verandert als je moeder wordt, maar ik voel me echt hetzelfde, gewoon beter, dus ik weet niet wat mijn wereld echt heeft veranderd, behalve haar, maar ik heb het gevoel dat het alleen maar beter is geworden. Ik leer zoveel meer over mezelf en het leven, en het was zo'n geweldige ervaring.”

Ook vertelt Kylie dat ze altijd aan Stormi denkt. “Ik zou liever bij haar zijn of wensen dat ze overal naartoe kan komen. Als ze oud genoeg is, zal ik haar overal mee naartoe nemen."

Kim vroeg Kylie naar de herkomst van de naam Stormi. Kylie legde uit dat zij en Travis Scott met Storm waren begonnen voordat het evolueerde naar Stormi.

En over de vraag of de peuter zal verschijnen in de realityshow Keeping Up with the Kardashians, antwoordde Kylie: "Ik heb erover nagedacht maar ik ben er nog niet uit."

Cover Media/Novum Nieuws