'New Girl'-acteur en 'The Karate Kid'-actrice hebben hoofdrol te pakken in 'What Men Want' © BELGA

Max Greenfield, beter bekend als de perfectionistische snob Schmidt in de comedyserie 'New Girl', zal samen met Taraji P. Henson ('The Karate Kid', 'Hidden Figures') te zien zijn in de remake van de romcom 'What Women Want' uit 2000. Dat meldt entertainmentmagazine Variety.

In 'What Women Want' krijgt een marketingdeskundige (gespeeld door Mel Gibson) na een bizar ongeluk de gave om de gedachten van vrouwen te horen. In de nieuwe remake 'What Men Want' zijn de rollen omgedraaid en hoort een sportmakelaar (gespeeld door Henson) de gedachten van mannen. Greenfield zal één van de arrogante collega's van Henson spelen op het kantoor waar ze werkt.

Greenfield was vorig jaar nog aan de zijde van Brie Larson te zien in de film 'The Glass Castle' en drie jaar geleden in 'The Big Short', over de financiële crisis van 2007. Dit jaar verscheen hij in de Netflix-film 'A Futile and Stupid Gesture'.

Henson is momenteel te zien in het vierde seizoen van de dramaserie 'Empire' en heeft een hoofdrol in de psychologische thriller 'Acrimony', die eind maart van dit jaar in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen verscheen.

Adam Shankman, de regisseur van onder meer 'The Wedding Planner' en 'Cheaper by the Dozen 2', zal in de regiestoel plaatsnemen.

'What Men Want' verschijnt op 11 januari 2019 in de Amerikaanse bioscoopzalen, ons land volgt enkele weken later.