Afperser Kevin Hart was een goede vriend


Jonathan Todd Jackson, ook wel bekend als J.T. was een goede vriend van Kevin Hart en kwam zelfs op het vrijgezellenfeest van de comedian.


De man die wordt aangeklaagd voor het afpersen van Kevin Hart, is een goede vriend van de comedian. Kevin schreef woensdag op Twitter dat hij geen woorden kon vinden voor zijn ongeloof.

Volgens TMZ waren de twee al vijftien jaar goed bevriend. De verdachte, Jonathan Todd Jackson, staat op verschillende foto's op Kevins sociale media en andersom. 'J.T.' zou zelfs op het vrijgezellenfeest van de kleine comedian zijn geweest.

De 41-jarige verdachte is maandag gearresteerd op verdenking van afpersing. Volgens openbaar aanklagers zou de man de komiek hebben gechanteerd door te dreigen een seksvideo openbaar te maken. Op de beelden was Kevin te zien met een onbekende vrouw in een club in Las Vegas. De verdachte is woensdag voorgeleid bij de rechter, meldt Variety.

De man was in 2014 figurant in de film Think Like a Man Too waarin Kevin een van de hoofdrollen speelde. De afperser riskeert een gevangenisstraf van vier jaar.

Cover Media/Novum Nieuws