Kris Jenner kwam in actie na nieuws dat Tristan Thompson vreemdging


Kris Jenner en haar dochter vlogen direct naar Cleveland toen ze het nieuws hoorden.


Kris Jenner kwam in actie toen ze vernam dat Tristan Thompson, de partner van haar op dat moment hoogzwangere dochter Khloé, vreemdging. Dat vertelt ze bij Ellen DeGeneres.

Khloe beviel vorige maand van dochter True, haar eerste kindje met Tristan Thompson. Een paar dagen voor de bevalling doken geruchten op dat Thompson meerdere malen vreemd was gegaan.

Sindsdien liet Khloe niets weten over haar relatie met de basketbalspeler. Mara haar moeder voelde zich geroepen om wat over de situatie te vertellen.

“We hebben gedaan wat we altijd doen in dit soort situaties. We kwamen in actie om zo liefde over te brengen. Ik en mijn dochter pakten direct het vliegtuig naar Cleveland (waar Khloe op dat moment verbleef). Ik zal mijn kinderen altijd steunen, wat er ook gebeurd. We hebben een grote familie, maar doen alles samen en dat maakt onze band zo sterk”, vertelt Kris in de tv-show van Ellen.

In het vliegtuig zaten ook een dokter en een verpleegster, die hielpen bij de bevalling. Het is voor Kris haar negende kleinkind. Ze stelt dat haar dochter Khloe het geweldig doet als moeder.

“Ik ben zo trots op haar. Ze is een geweldige moeder, net als haar zussen”, aldus een geëmotioneerde moeder. “Khloe is zo enthousiast over het moederschap, ze is nu al de beste moeder die haar dochter zich kan wensen.”

Cover Media/Novum Nieuws