Uma Thurman wil toch werken met Tarantino


De actrice onthult dat ze Tarantino heeft vergeven voor zijn rol in het veroorzaken van een crash op de set van Kill Bill: Volume 1.


Uma Thurman sluit een samenwerking met regisseur Quentin Tarantino niet uit, zelfs na hun openbare ruzie over een gevaarlijke stunt. De actrice beschuldigde de regisseur er toen van dat hij haar had geforceerd een autostunt te doen, wat eindigde in een angstaanjagende crash op de set van Kill Bill: Volume 1 in 2003. Hierdoor raakte ze gewond, en het duo had jarenlang ruzie over het incident.

Tarantino gaf later videobeelden van de crash aan Thurman, zodat ze het incident achter zich konden laten, maar hun relatie werd nooit meer zo hecht als voorheen.

Maar Thurman hoopt toch nog samen te kunnen werken met de Oscar-winnende regisseur.

"Ik begrijp hem, en als hij een geweldige rol schrijft en het komt op een goed moment, dan is het zeker mogelijk," vertelt ze aan Entertainment Tonight.

"We hebben ruzies gehad over de jaren heen. Maar als je elkaar al zo lang kent, na 25 jaar creatief samenwerken... er is drama geweest, ja. Maar je kan zo'n soort geschiedenis niet wegwuiven," gaf ze toe.

Thurman onthulde ook dat ze Tarantino heeft vergeven, terwijl ze eerst woedend was over het feit dat hij haar in zo'n gevaarlijke situatie plaatste.

"Ja, ik heb chronische pijn aan mijn nek. Ja, ik was boos over de situatie en hoe ik werd behandeld. Maar dat betekent niet dat ik niet geef om iemand met wie ik al 25 jaar samenwerk. Mijn capaciteit om te vergeven is groot, en dingen gebeuren nu eenmaal. Het ongeluk zelf was fout, maar ik heb aan hem geprobeerd uit te leggen dat de situatie eromheen mij het meest pijn deed," legt de actrice uit. Tarantino toonde eerder al berouw voor zijn acties.

Cover Media/Novum Nieuws