Bill Murray helpt aanstaande ouders


De Ghostbusters-acteur hielp het gelukkige stel met de bekendmaking van het geslacht voor hun verwachte baby.


Acteur Bill Murray heeft een gelukkig stelletje geholpen bij het onthullen van hun baby's geslacht tijdens een golftoernooi.

De acteur deed mee aan het jaarlijkse Murray Bros. Caddyshack Golftoernooi in St. Augustine, Florida, vorige maand, toen hij werd gevraagd om de bekendmaking te doen door Jacqueline en Michael Davis.

In een video gedeeld op vrijdag door de Daytona Beach News-Journal is te zien dat Murray een golfbal wegslaat die onmiddellijk explodeerde met blauw poeder toen hij het raakte.

De menigte barstte uit in gejuich toen het bleek dat het om een jongetje ging. Murray feliciteerde het koppel en de aanstaande vader vroeg plagend: "Moeten we hem nu Bill noemen?".

Het paar deed mee aan het toernooi voor het goede doel, en nam de speciale golfbal mee. "Toen we aankwamen, dachten we dat mijn man de golfbal zou wegslaan," vertelde de aanstaande moeder. Het paar kwam John Resig tegen, president en mede-eigenaar van website theChive, die zei dat hij de onthulling van het geslacht zou doen.

Het bleek dus dat Resig Murray in het geheim had gevraagd om de bekendmaking te doen. Het gelukkige stel is nu van plan de golfclub die gebruikt werd door Murray en aan hen had gegeven, in te lijsten.

Cover Media/Novum Nieuws