Moederdagwedstrijd: win een Wonderbox voor jouw wondermama! © Wonderbox

Op zondag 13 mei worden alle mama’s in de bloemetjes gezet, en dat kun je bijvoorbeeld doen met een leuke Wonderbox. Wij mogen er drie weggeven: ‘I love Mama’, ‘I love Mama – Ontspanning’ en ‘I love Mama – Weekend’. Doe mee met onze wedstrijd!

Heb jij zin om jouw mama eens goed in de watten te leggen? Wij geven graag inspiratie! Wat denk je van een leuke film, met de moederdagspecial van Proximus TV, en een van deze drie Wonderboxen? Lees ons dossier, beantwoord de vragen en wie weet valt er binnenkort bij jou een Wonderbox in de brievenbus!

 


Wat kun je winnen?

Wonderbox “I Love Mama”
De Wonderbox "I Love Mama" zet moeders in de bloemetjes met een uitgebreide selectie onweerstaanbare activiteiten! Mama kan kiezen uit een heleboel onweerstaanbare activiteiten zoals gastronomische verwennerij, wellness, een kort verblijf, of een sportief avontuur voor 1 of 2 personen. Deze Wonderbox heeft een waarde van € 49,90.

Wonderbox “I Love Mama – Ontspanning”
Wordt jouw mama ook overstelpt met werk en is ze altijd druk in de weer? Schenk haar dan een moment waarop ze helemaal tot rust kan komen! De Wonderbox-geschenkdoos “I Love Mama Ontspanning” biedt 300 verschillende verzorgingen aan. Een hotstonemassage, een gezichtsverzorging, een manicure of een schoonheidsbehandeling doet je mama zeker en vast ontspannen! Deze Wonderbox heeft een waarde van € 29,90.

Wonderbox “I Love Mama – Weekend”
Voor een mama die houdt van reizen, is de geschenkdoos “I Love Mama – Weekend” perfect! Schenk haar een aangename overnachting in een hotel, een charmant landhuis of een ongekende cocon. Je mama kan kiezen uit 530 verblijven voor 2 personen in België of elders in Europa. Deze Wonderbox heeft een waarde van € 59,90.

Wij mogen van elk van deze Wonderboxen een exemplaar weggeven. De winnaars krijgen hun prijs toegestuurd met de post.

Veel succes!