Beroemdheden nemen date mee naar Met Gala


Shawn Mendes liet zich voor het eerst zien met zijn vriendin Hailey Baldwin.


George en Amal Clooney behoorden tot de vele koppels die aanwezig waren op het Met Gala.

De filmster droeg een traditionele zwarte tuxedo en was samen met zijn vrouw de eerste die op de rode loper verscheen in New York. Amal, die werkt internationale mensenrechtenadvocaat, maakte indruk met een bijzonder jurk, ontworpen door Richard Quinn.

Zanger Shawn Mendes verscheen voor het eerst op de rode loper bij het Metropolitan Museum of Art in het gezelschap van zijn vriendin, model Hailey Baldwin. Ook Elon Musk liet zich voor het eerst zien met zijn nieuwe vriendin, zangeres Grimes. Zij waren niet de enige verliefde stelletjes die zich voor het eerst publiekelijk vertoonden. Bijvoorbeeld zangeres Katharine McPhee en David Foster en Riverdale-sterren Cole Sprouse en Lili Reinhart.

“Het was geweldig om samen met Cole hiernaartoe te komen”, vertelde Reinhart. De twee werden vorige maand in Parijs gespot terwijl ze aan het zoenen waren. “Ik vond het wel spannend om de trappen op te lopen met hem, maar het ging goed.”

Ook stellen die al wat langer samen zijn, lieten zich zien bij het gala, zoals Bradley Cooper en Irina Shayk en rapper 2 Chainz met vriendin Kesha Ward. Kourtney Kardashian kwam met vriend Corey Gamble en Kourtney’s dochter Kylie Jenner liet zich zien met Travis Scott, de kersverse ouders van dochtertje Stormi, die in februari op de wereld werd gezet. Kim Kardashian was er ook, maar zij kwam zonder haar man Kanye West. De rapper is in Wyoming om te werken aan nieuwe muziek.

Belangrijkste afwezigen waren Beyoncé en JAY-Z. Het stel wilde graag nog wat rust pakken in aanloop naar hun gezamenlijke On The Run ll-tour, die in juni van start gaat.

Cover Media/Novum Nieuws