Originele Avengers-sterren laten matching tattoos zetten © BELGA

Hoe de cast van de eerste Avengers-film de release van de nieuwe prent Avengers: Infinity War gevierd heeft? Door matching tattoos te laten zetten! Acteur Robert Downey Jr. deelde er beelden van op Instagram.

Het idee kwam van Scarlett Johansson, vertelde Robert Downey Jr aan Entertainment Weekly. "Scarlett en Chris Evans deden het in New York. Toen overtuigden ze hun tattoo artist Josh Lord om naar Los Angeles te vliegen, waar hij het logo op mij en Jeremy Renner zette. En dan hebben wij Chris Hemsworth geplaagd tot hij toegaf. Hij heeft de tatoeage ook echt laten zetten."

Mark Ruffalo haakte als enige af. Maar de sterren vonden een nieuwe zesde Avenger. Ze tekenden een mislukt Avengers-logo op het lichaam van tattoo artist Josh Lord. "We hebben het inktpistool gepakt en elk een lijntje getrokken op Josh Lord. Het zag er echt vreselijk uit. We hebben wel samengewerkt om hem de zesde tattoo te geven die hij voor ons ontworpen heeft."

Avengers: Infinity War is intussen een groot succes. Het openingsweekend is het beste ooit en ondanks dat de film nog maar net uit is, staat hij al in de top vijf succesvolste films ooit.