Charlie Sheen schotelt bedpartners contract voor © BELGA

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen laat zijn sekspartners een contract tekenen voor ze tussen de lakens kruipen. Als ze zich daar niet aan houden, moeten de vrouwen een boete betalen.

Zo mogen de bedpartners geen financiële, juridische en persoonlijke informatie over de acteur vrijgeven. Wanneer ze toch persoonlijke informatie lekken, moeten ze een boete van 100.000 dollar (omgerekend zo'n 84.000 euro) betalen. Dat staat in het contract, dat de 52-jarige Sheen zelf heeft bezorgd aan entertainmentsite The Blast.

De acteur maakte de documenten openbaar omdat er een klacht tegen hem loopt. In juni is Sheen aangeklaagd door een ex-vriendin. Zij claimt dat hij over zijn gezondheid loog en vreemde uitspraken deed nadat ze ontdekte dat hij hiv-positief is. De vrouw beschuldigt Sheen nu van mishandeling, nalatigheid, fraude en het veroorzaken van emotionele stress.

Eerder klaagde Sheens ex-verloofde Brett Rossi hem ook al aan voor het verzwijgen van zijn hiv-besmetting en de blootstelling aan het virus.