Hugh Jackman grapt tegen Ryan Reynolds over Wolverine-rol


Marvel character Deadpool stars alongside David Beckham in a new promo poking fun at Reynolds' box office fails.


Hugh Jackman grapt richting Ryan Reynolds dat hij zich niet teveel hoeft in te spannen om hem over te halen om de rol van Wolverine te spelen in de nieuwe Deadpool-film, omdat het ‘te veel druk’ op zijn schouders legt.

Reynolds probeert om Jackman over te halen om toch nog een keer in de rol van Wolverine te kruipen, ook al is hij daar eigenlijk mee gestopt. Ze gingen vorige maand samen naar een filmpremière bij de 20th Century Fox’ presentatie op de CinemaCon. Ryan plaagde Hugh toen laatstgenoemde een filmpje opnam en Ryan in zijn Deadpool-kostuum het filmpje verstoorde.

Jackman roept Reynolds nu op om te stoppen met zijn inspanningen. Jackman speelde vorig jaar in de film Logan voor het laatst als Wolverine.

“Ik heb een bericht voor Ryan”, zei Jackman in Good Morning America. “Ha maat, hoe is het? Ryan, ik ben fan van je, ik houd van je en van de film Deadpool. Ik kan niet wachten om de film te zien. Je bent een van mijn beste vrienden, maar doe een beetje rustig aan. Speel wat meer hard to get. Het is te veel nu. Het is niet sexy.”

Niet alleen Jackman maakt het Reynolds moeilijk. Ook David Beckham draagt een steentje bij. Hij speelt een rol in de nieuwe commercial voor Deadpool 2, nadar Reynolds eerder een grap had gemaakt over het Britse accent van de oud-voetballer. Daar refereert Beckham aan in de nieuwe tv-spot, waarop Reynolds, als Deadpool sorry komt zeggen en kaartjes voor het WK 2018 aanbiedt.

Deadpool 2 is vanaf volgende week in de bioscoop te zien.

Cover Media/Novum Nieuws