David Beckham wil graag Deadpool-rol


De voetballer gaf op social media meerdere hints over zijn mogelijke deelname aan toekomstige Deadpool-films.


Josh Brolin wil graag dat gepensioneerde voetbalster David Beckham een rol krijgt in de nieuwe Deadpool film.

Beckham verscheen onlangs in een promo voor Deadpool 2 met hoofdrolspeler Ryan Reynolds, waarin de acteur - in superhelden kostuum - voor de deur van Beckham verscheen om zijn excuses aan te bieden voor de grappen in het eerste Deadpool-deel over de stem van de voetbalster.

Beckham, Brolin en Reynolds waren samen te gast bij The Graham Norton Show op vrijdag, en de voetballer deelde een snapchat van de drie. Brolin plaatste een reactie onder de foto die suggereerde dat Brolin graag wil dat Beckham zijn acteer repertoire uitbreidt met een rol in de nieuwe Deadpool film: “@davidbeckham Ik denk dat je het wel hebt verdiend om een hoofdrol te hebben in de volgende Deadpool films die we gaan maken.”

Reynolds heeft nog niet gereageerd, maar een rol voor Beckham zou in het verschiet kunnen liggen, omdat hij eerder ook al rollen had in films zoals King Arthur: Legend of the Sword en The Man from U.N.C.L.E.

Het is nog niet bekend of Reynolds zijn rol als Deadpool herhaalt voor een derde deel, omdat hij twijfelt of de verhaallijn werkt in een trilogie. “Ik weet niet of er een Deadpool 3 komt,” vertelde de acteur aan Entertainment Weekly. “Ik heb het gevoel dat het personage alleen werkt als je alles van hem afneemt. Ik denk niet dat je dat steeds weer opnieuw kan doen.”

Cover Media/Novum Nieuws