'K3 Roller Disco' eerste fictiereeks nieuwe K3 © Vtmkzoom

Voor de meisjes van K3 loopt het op wieltjes: komend najaar is de allereerste fictiereeks met Hanne, Marthe en Klaasje in de hoofdrol te zien bij VTMKZOOM. Voor 'K3 Roller Disco' halen ze met veel plezier hun rolschaatsen boven.


De meisjes willen in de reeks een rollerdisco uitbaten, een uitdaging die ze met veel enthousiasme aangaan. Ieder heeft er zo zijn taakje. Marthe neemt de leiding op zich en verzorgt de bar, Hanne is verantwoordelijk voor de rolschaatsenverhuur en Klaasje is dan weer de rollende redder in nood.          
  
Naast de drie zangeressen vergezelt Jacques Vermeire hen maar al te graag terug, hij was eerder al te zien in Hallo K3 en de film K3 Love Cruise. Vermeire loopt als buurman Marcel de deur plat bij de drie meisjes. Naar goede gewoonte verloopt natuurlijk niet alles in K3 Roller Disco op rolletjes...     
                   
Hanne, Marthe en Klaasje kijken erg uit naar de opnames. "We hebben de eerste scenario’s al gelezen samen met regisseur Bart Van Leemputten. We kunnen niet meer wachten om te beginnen met de effectieve opnames”, zegt Klaasje. In juni trekken ze de opnamestudio in. Het trio mocht vorig jaar al eens proeven van het acteren, toen ze hun eerste bioscoopfilm uitbrachten. "Dat smaakte naar meer! Bovendien zit de reeks ook vol muziek, dus op en top K3!", vertelt Marthe.