Channing Tatum wenst ex fijne Moederdag


Sterren gebruikten op Moederdag veelal social media om hun geliefden in het zonnetje te zetten.


Channing Tatum heeft op Instagram zijn ex Jenna Dewan een fijne Moederdag gewenst. In een video die hij op zijn Instagram Story zette, betuigde de acteur zijn eer aan zijn eigen moeder en Jenna, met wie hij een dochtertje van vier heeft.

“Fijne Moederdag iedereen. Jenna, fijne Moederdag, schat. Mama, jij ook een fijne Moederdag, ik hoop dat je geniet van de prachtige zonsondergang. Ik hou van jullie,” zei hij in de beelden.

Channing en Jenna brachten in april het nieuws naar buiten dat ze uit elkaar gingen na negen jaar getrouwd te zijn. Beiden proberen nu verder te gaan met hun leven.

Tatum was niet de enige die social media gebruikte om een eerbetoon te doen aan geliefden op Moederdag. Dwayne Johnson, die recent voor de derde keer vader is geworden van een dochter, plaatste een bericht voor zijn partner, waarin hij onder meer zei: “Ik heb voortdurend respect en ben dankbaar voor alle dingen die deze ongelooflijke mama dagelijks doet.”

Maar niet iedereen was blij op de feestdag. Voormalige Scream Queens-actrice Billie Lourd, wiens moeder Carrie Fisher stierf in december 2016, plaatste een oude foto van haar en haar moeder op social media en schreef hieronder: “Deze post is voor iedereen die geen perfecte Moederdag heeft vandaag. We zijn niet alleen. Ik stuur al mijn liefde en kracht naar iedereen die het nodig heeft.”

Cover Media/Novum Nieuws