Terry Crews dankbaar voor hulp Mark Hamill


Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Brooklyn 99 geannuleerd werd door FOX, kwamen meerdere sterren naar voren om de show te redden.


Terry Crews uitte zijn dankbaarheid aan Mark Hamill voor zijn hulp bij het redden van de show Brooklyn Nine-Nine.

Enkele uren nadat het nieuws naar buiten kwam dat FOX had besloten om de komedieserie te annuleren, tweette de iconische Star Wars-acteur zijn frustratie over de beslissing. “Oh NEEEEEEEEE!!! Ik ben zo niet klaar om #ByeBye99 te zeggen. Wees gewaarschuwd @FOXTV - als netwerken mijn geliefde shows dumpen, dan blijf ik lang boos.”

Vrijdag kwam NBC naar voren met het nieuws dat zij de show graag een zesde seizoen geven, na enorme verontwaardiging op social media.

Crews, die een rol heeft in de serie, toonde zijn dankbaarheid voor Hamill op social media. “@HamillHimself Ik wil je persoonlijk bedanken Mark voor het gebruiken van de ‘force’ om Brooklyn Nine Nine te redden,” plaatste de acteur.

De 66-jarige, bekend als Luke Skywalker, gaf snel reactie op Crews en schreef: “‘Dankjewel @terrycrews, het was mijn genoegen!’ zei hij, terwijl hij alle credits accepteert terwijl 99 biljoen andere fans het echte werk hebben gedaan. #99IsSoFine.”

Stranger Things-ster Sean Astin tweette na het nieuws van de annulering ook zijn verontwaardiging: “Ik wil niet dat Brooklyn 99 geannuleerd wordt. Ik hou van al die mensen en ze hebben het recht verdiend om een laatste seizoen te krijgen waarin ik me emotioneel kan voorbereiden. Ik ken ze niet en ik heb niks te maken met de show. Ik ben gewoon een fan die beter verdient”, waarop Crews reageerde: “Ik hou ook van jou Sean!”.

NBC voorzitter Robert Greenblatt was erg blij met het terugkrijgen van de komedieserie. “Ik heb spijt dat ik de show ooit heb verkocht aan FOX, het is tijd om de show terug te krijgen op de zender waarop hij thuis hoort.”

Cover Media/Novum Nieuws