Jamie Foxx stalkte ooit beroemdheden


"Ik ging dan aan de andere kant van de club staan, want ze lieten me niet dichtbij komen en schreeuwde dan naar de celebs die naar buiten kwamen."


Toen Jamie Foxx nog een komiek was die moeite moest doen om de eindjes aan elkaar te knopen 'stalkte' hij regelmatig celebrities. Dat deed de Oscarwinnaar (Ray) op de stoep van de The Roxbury club in Los Angeles, waar hij probeerde aandacht te krijgen van beroemdheden die dat pand verlieten.

"Ik ging dan aan de andere kant van de club staan, want ze lieten me niet dichtbij komen en schreeuwde dan naar de celebs die naar buiten kwamen," vertelde hij dinsdag in het programma Live with Kelly and Ryan.

"Ik weet niet of Wesley Snipes het zich nog herinnert, maar ik heb hem gestalkt. Ik was die gast aan de overkant en als hij dan naar buiten kwam riep ik hard: 'Wesley Snipes, ik zie je Wesley Snipes. Elke week stond ik daar en toen opeens liep Denzel Washington die tent uit en ik brak door de beveiliging heen. Ik omhelsde hem en deed dan een Denzel beweging. Maar hij greep me dan vast in mijn nek terwijl ik alleen maar uit kon brengen dat ik hem bewonderde en waardeerde. Ik was de fan die dacht: 'er komt een dag dat ik hier naar buiten kom lopen' en nu is de cirkel rond", zegt Jamie.

Nu zijn Denzel en Wesly gasten bij me thuis,"zegt hij nog.

Denzel Washington was ook een van de mensen die Foxx waardevol carrière-advies gaf nadat hij de Oscar voor zijn rol van muzikant Ray Charles in de film Ray.

Cover Media/Novum Nieuws