Meghan Markle's vader ondergaat woensdag zware hartoperatie


Thomas Markle kan zijn dochter Meghan niet naar het altaar brengen. Hij moet een zware hartoperatie ondergaan.


Meghan Markle's vader moet zijn droom om zijn dochter zaterdag naar het altaar te brengen opzij zetten. Hij ligt zaterdag in het ziekenhuis waar hij herstelt van een zware hartoperatie die hij woensdag moet ondergaan.

Thomas Markle gaat woensdag onder het mes in een ziekenhuis in Los Angeles. Hij heeft al te horen gekregen dat hij zeker niet naar het Verenigd Koninkrijk mag reizen voor het huwelijk van zijn dochter komende zaterdag.

De doktoren moeten bij het hart van Markle een blokkade verwijderen, beschadigingen herstellen en stents plaatsen waar dat nodig blijkt te zijn, meldt TMZ.

Thomas kreeg vorige week een hartaanval en heeft zich dinsdag in het ziekenhuis gemeld waar hij klaagde over pijn in zijn borst. Hij zou maandag hebben besloten dat hij niet bij het huwelijk van zijn dochter aanwezig zal zijn, maar ging dinsdag twijfelen over dat besluit in de hoop dat hij het huwelijk van dochter Meghan met Prins Harry toch kon bijwonen.

Het is nog niet bekend wie nu Meghan naar het altaar van St. George's Chapel in Windsor Castle zal begeleiden.

Wel is bekendgemaakt dat het nieuwbakken echtpaar drie dagen na het huwelijk de eerste officiële plichtpleging als koninklijk echtpaar zal doen. Ze verschijnen dan bij het tuinfeest op Buckingham Palace ter ere van de 70e verjaardag van Harry's vader Prins Charles.

Tot de gasten van de speciale bijeenkomst behoren leden van verschillende militaire ordes en liefdadigheidsorganisaties, terwijl het evenement, gehouden op de eerste verjaardag van de terroristische aanslag op het concert van Ariana Grande in Manchester, Engeland, ook een eerbetoon zal brengen aan de hulpdiensten personeel die toen hebben gereageerd op de tragedie, die 23 fans hun leven hebben gekost.

Cover Media/Novum Nieuws