Win een duoticket voor ‘Bad Samaritan’! © KFD

Een brutale inbraak, een vastgeketend meisje en een moordlustige zakenman. Zin in een beklemmende misdaadthriller? ‘Bad Samaritan’ speelt vanaf 30 mei in de Belgische bioscopen. Win hier jouw duoticket!

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op gratis tickets voor deze misdaadthriller. Wij mogen tien duotickets weggeven.

 


Verhaal
 
Fotograaf Sean rommelt maar wat aan en runt samen met een vriend een louche parkeerservice. Wanneer de arrogante zakenman Cale Erendreich zijn Maserati bij hen afgeeft, besluit Sean om zijn kans te grijpen en in te breken in Cale’s huis. Op de schokkende vondst die hij daar doet, is hij echter niet voorbereid: een vastgeketend meisje in een gruwelijke moordkamer…
 
Trailer‘Bad Samaritan’ is een thriller van Dean Devlin (Geostorm), met in de hoofdrol een schitterende David Tennant. Verder zie je onder meer Robert Sheehan (Geostorm) en Kerry Condon (Avengers).
 
Deze film draait vanaf 30 mei in de Belgische bioscopen en is ongeveer 4 maanden later beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.