Marie Verhulst, nieuwe presentatrice van Studio 100 TV © Photonews

Eerder was de jongste telg ten huize Verhulst al te zien bij Studio 100, in de kinderreeks ‘Ghost Rockers’. Sindsdien maakt Marie Verhulst geregeld een passage op televisie. In ‘Boxing Stars’ maakte ze het al bont tegen Natalia. Momenteel is ze druk in de weer voor ‘2 Sterren Restaurant’, een VTM-programma waar ze samen met buurtpolitie Andy Peelman een vegetarisch restaurant zal openen.


Vanaf vandaag presenteert Verhulst op Studio 100 TV en versterkt zo James Cooke (33) en Joyce Beullens (34).  Voor Verhulst is het allemaal nog erg spannend. “Ik ben zo blij dat ik twee ervaren toppers naast me heb”, vertelt ze in Dag Allemaal.
In september mag ze samen met Cooke voor het eerst een studioprogramma presenteren: “’t Heeft iets met kunstjes en uitdagingen te maken, meer mag ik er nog niet over zeggen.”

Naar eigen zeggen kreeg ze deze kans niet in de schoot geworpen. “Uiteraard heb ook ik auditie moeten doen”, aldus Verhulst. “Ik heb zelfs moeten aandringen voor een auditie, omdat ik nog een Ghost Rocker op Ketnet ben, lag het wat moeilijk.”
Cooke twijfelt niet aan haar kunnen: “Ik zag de cameraproef van Marie en die was super. Een natuurtalent is het.” Hij geeft mee het hele 'natuurlijk, ze is de dochter van gert'-gedoe beu te zijn. “Waarom zou ze afgeremd moeten worden in haar dromen? Toch niet omdat Gert Verhulst toevallig haar papa is?”, aldus Cooke.

Het volledige artikel is te lezen in Dag Allemaal.