Tom Cruise stuurde biggetje naar A Few Good Men regisseur
LOS ANGELES - Tom Cruise bestelde ooit een varken dat geleverd werd op de kamer van regisseur Rob Reiner in het Carlyle hotel in New York. De openbaring is een van de vele in de film Always At The Carlyle van Matthew Miele, die een inkijkje geeft in de Big Apple hangout die al lang een toevluchtsoord is voor beroemdheden en zeer speciale gasten.

Miele, die acht jaar lang medewerkers van het hotel heeft gesproken over hun favoriete anekdotes over beroemdheden, onthult dat er vele verhalen waren, maar Cruise's biggenverhaal is zijn leukste, en vreemdste.

"Ik vroeg het hotelpersoneel naar het gekste verzoek dat ze ooit hadden en één persoon zei: 'Tom Cruise bestelde een varken voor Rob Reiner! Miele vertelt WENN. ,,Ze voegde eraan toe dat ze het biggetje in een smoking aankleedden.

Helaas komt Cruise, die vroeger te gast was in het hotel, niet voor in de film. "Ik wist dat Tom deze plek al een paar keer had bezocht, genoeg om hem regelmatig te bezoeken, maar we konden hem niet bereiken omdat The Carlyle me vertelde dat ze hem al een tijd niet hadden gezien," voegt de filmmaker eraan toe. "We wilden de gasten die er recent nog waren en er echt uit volle overtuiging bleven, dus ik weet niet of Tom daar wel in paste."

George Clooney was erg genereus met zijn tijd. "Hij reed jaren geleden rond met zijn tante, de zangeres Rosemary (Clooney), die vroeger The Cafe Carlyle speelde," voegt Miele toe. "Voordat George de filmster George Clooney werd, was hij wat anoniemer. In de jaren '80 en zelfs daarvoor ging hij naar The Carlyle, dus had hij er een echt gevoel van voordat hij daar ging verblijven.

"Hij wordt betaald voor het steunen van verschillende zaken, maar dit was iets waar hij echt om gaf dat hij wilde doen en zijn tijd was kostbaar, maar hij bracht de tijd door en hij wilde niet stoppen. Hij was echt uitbundig over de plaats en we hadden een goede tijd met hem."

Cover Media/Novum Nieuws