Thriller 'Cargo' beschikbaar op Netflix © Photonews

De klokt tikt. Nog 48 uur en dan verandert Andy in een zombie. Tik tak. Tegen die tijd moet hij zijn dochter veilig zien onder te brengen. “Hij is haar enige hoop, maar ook haar grootste bedreiging.” Dat verhaal zie je in Cargo.


Cargo is een Australische thriller van Yolanda Ramke uit 2017. Ramke regisseerde de film samen met Ben Howling. Martin Freeman schittert in de film. Met onder andere Anthony Hayes, Natasha Wanganeen, David Gulpilil en Caren Pistorius aan zijn zij.

Freeman neemt de rol van Andy Rose op zich. De hoofdrolspeler bevindt zich in een zombie-apocalyps. Klinkt misschien bekend in de oren? 'The Walking Dead' of 'World War Z' tonen gelijkaardige verhalen. Toch zijn er enkele verschillen en die zijn van groots belang. Zo is Andy de vader van een jong dochtertje. Hij raakt geïnfecteerd door de duivelse monsters die hij al die tijd probeerde te vermijden. Zijn eigen lot lijkt hij op te geven, maar voor dat van zijn dochter heeft hij alles over. In de wildernis van Australië zoekt hij iemand die bereid is haar te beschermen en te verzorgen. De tijd dringt, want na 48 uur… verandert Andy zelf in een zombie.
Heel wat angstaanjagende taferelen, maar wel in een mooie setting. In de Australische outback komt Andy tot bij een Aboriginal-gemeenschap. Zal hij bij hen hulp vinden?

Je kan Cargo nu  op Netflix bekijken.
Zet je schrap, want het beloofd spannend te worden!

Cargo is nu beschikbaar via streaming op Netflix. Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > films of via het kanaal 204!

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk deze film rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > films of via het kanaal 204)!