Trollenjagers kent derde seizoen op Netflix © Isopix

Zak dit weekend rustig onderuit, want het nieuwe deel van Trollenjagers verschijnt op Netflix. Een leuke en avontuurlijke serie om samen met je kinderen te bekijken.


De kinderserie vertelt het verhaal van Jim Lake Jr., een heel normale tienerjongen die onderweg naar school een mysterieus amulet vindt en zo in een geheime wereld strompelt. Het rijk bevindt zich onder zijn eigen stad Arcadia en wordt bewoond door trollen en andere magische wezens. Hij staat nu voor een lastige taak: de mensenwereld beschermen tegen de gevaarlijke monsters die op de loer liggen. Daarnaast moet hij ook de goede trollen uit de handen van de kwaadaardige vijanden zien te houden. Hij wordt zo de allereerste trollenjager. Samen met zijn vrienden en enkele vriendelijke trollen gaat hij de uitdaging aan zodat de wereld in vrede kan blijven bestaan.

De Amerikaanse reeks werd gemaakt door Guillermo del Toro. Fantasy en horrorfilms zijn het handelswerk van de bekroonde regisseur. Voor Trollenjagers gooide hij het over een andere boeg. Samen met Dreamworks Animation Television maakte hij de kindvriendelijke animatiereeks.

Sinds de release is Trollenjagers alom geprezen als ambitieuze en grensverleggende animatieserie. Na het succes van de serie kondigde Guillermo del Toro aan dat het het eerste hoofdstuk zal zijn in een trilogie van televisiereeksen getiteld ‘Tales of Arcadia’. Het verhaal wordt voortgezet in een science fiction vervolgserie: '3Below'. De trilogie wordt afgesloten met ‘Wizards’, een derde en laatste fantasy-serie.

De eerste twee delen van Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia kon je reeds bekijken op Netflix. Het eerste deel bevat 26 afleveringen, het tweede deel 13. Benieuwd hoeveel avonturen het derde deel voor ons in petto heeft.

Trollenjagers is nu beschikbaar via streaming op Netflix. Start Netflix op Proximus TV via het menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204!

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV en bekijk de serie rechtstreeks op je tv-scherm (menu ‘op aanvraag’ > series of via het kanaal 204)!