Harrison Ford is fan van nieuwe Han Solo


Harrison Ford is erg blij met de film, en de acteur die de jongere versie van zijn personage Han Solo speelt.


Harrison Ford is een groot fan van het achtergrondverhaal van 'zijn' Han Solo, zegt regisseur Ron Howard.

De oudere versie van Han Solo, die wordt gespeeld door Ford, wordt gedood in de nieuwe Star Wars-delen. Maar het personage leeft verder in Solo: A Star Wars Story, en wordt gespeeld door Alden Ehrenreich.

Ford heeft nu de nieuwe film gezien - en is zo'n groot fan dat hij de film al twee keer heeft bezocht, nog voor de première.

"Ik heb Harrison nooit zo enthousiast gezien, en hij raakte niet uitgepraat over de film," vertelde Ron aan MovieWeb. "Hij zei steeds: 'Aiden heeft het geflikt, hij heeft het zich eigen gemaakt'."

Ford en de nieuwe Han Solo zijn ook aardig goede vrienden geworden nadat ze samen hebben geluncht. "Het was geweldig," zei Aiden recentelijk in een interview op de Ellen DeGeneres show. "Iedereen bereidde me er op voor dat hij chagrijnig kon zijn, maar hij was geweldig. Hij steunde de film en gaf ons zijn zegen."

Harrison verraste Aiden zelfs door met hem mee te komen naar een interview.

Howard is blij dat Harrison zo enthousiast is over de film, die nogal wat problemen had tijdens productie. Regisseurs Phil Lord en Christopher Miller stopten nadat ze het niet eens konden worden met LucasFilm, waarna Howard het project overnam.

Cover Media/Novum Nieuws