Jennifer Lopez is klaar met televisiedrama's


De zangeres/actrice zegt dat ze te druk is om nog te spelen in lange, veeleisende televisieseries.


Jennifer Lopez keert niet meer terug op televisie zodra haar huidige project Shades of Blue afgelopen is.

Het derde en laatste seizoen van de show, waarin ook Ray Liotta speelt, eindigt deze zomer. Ook al is Jennifer heel trots op de show, ze heeft toegegeven aan The Hollywood Reporter dat ze blij is met de pauze, want de eisen van de dramaserie waren soms overweldigend.

Toen haar werd gevraagd of ze in nog meer series zou spelen, antwoordde ze: "Niet voor een omroep - misschien iets voor Netflix met maar tien afleveringen. Het is lastig. En ik ben bekend met veel uren werken, maar dit vond ik eng. De eerste week filmen, dacht ik bij mezelf: "Hoe ga ik dit in godsnaam nog twee jaar volhouden?"

De actrice voegde daarbij wel toe: "Voor mij is het succesvol als ik bij mezelf kan zeggen dat we een geweldige show hebben gemaakt. Dat hebben we zeker gedaan. Ik had meer zorgen over de hoeveelheid tijd die in het filmen zou zitten. Een dramaserie met afleveringen van een uur is het moeilijkste wat je kan doen in showbiz."

De zangeres/actrice had naast Shades of Blue nog andere projecten, zoals haar shows in Las Vegas, haar muziek en haar rol als jurylid bij de show World of Dance. Ze gaf toe dat ze graag meer afleveringen van Shades of Blue had gemaakt, als ze de tijd had.

"Ik heb twee kinderen, een geweldige vriend met zijn eigen kinderen en we proberen gewoon tijd met elkaar te spenderen. Ik ben niet gestopt met werken sinds 1 januari."

Cover Media/Novum Nieuws