Bekijk het derde seizoen van Hap & Leonard vanaf 18 juni op AMC © amc

Hap and Leonard, met in de hoofdrollen James Purefoy en Michael K. Williams, speelt zich af in het oosten van Texas en is een duister-komische Southern noir over de avonturen van twee onwaarschijnlijke beste vrienden: Hap Collins en Leonard Pine.


Hap is een blanke voormalige dienstweigeraar en Leonard is een zwarte, openlijk homofiele Vietnam-veteraan. Wanneer in het door de Ku Klux Klan besmette stadje Grovetown een zwarte vrouw vermist wordt, starten Hap en Leonard een zoektocht.  Naarmate het mysterie zich ontrafelt komen Hap en Leonard tegenover een aantal verdraaid lastige karakters te staan, waaronder een mogelijk corrupte sheriff en de leider van de Caucasian Knights. Hap en Leonard zetten alles op alles om de vrouw op te sporen voordat de Klan haar vindt. Ze komen erachter dat de goeden niet altijd winnen en dat Moeder Aarde onoverwinnelijk is.

Het derde seizoen van Hap & Leonard is vanaf 18 juni om 22u te bekijken op AMC. AMC is op kanaal 194 te vinden in de tv-optie 'Entertainment Channels' van Proximus TV. Ontdek het aanbod hier.