Patser krijgt eigen stage op Kamping Kitsch Club © Kamping Kitsch Club

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival in de Benelux, heeft er dit jaar vier nieuwe stages bij. Eén daarvan is "Patser", een R&B stage naar het succes van de gelijknamige film van Adil El Arbi en Bilall Fallah.

De derde film van het duo ging achttien weken geleden al in première. Toch kan je de film nog steeds terugvinden in enkele bioscoopzalen. Met 365.000 Belgische toeschouwers op de teller, staat vast dat Patser een hype heeft veroorzaakt. Op die hype wil het festival inspelen. Zo ben je bij de "Patser" stage aan het juiste adres voor de beste R&B tunes. De twee regisseurs kunnen dus niet ontbreken op Kamping Kitsch Club. Op zaterdag 2 en 9 juni worden verschillende signeersessies voorzien.
 
Naast de gebruikelijke Mijn Stage, Spoiler Room (Retro/Trance), Stront Stage (WC Stage), Cirq Stage en de Studio Brussel Kermis, is er dit jaar nog plaats voor vier nieuwe podia. Aan het Patser podia kan iedereen zich uitleven als ware patser.
"Kamping Catch" is een andere nieuwkomer: hier zullen de hele dag wrestling battles plaatsvinden met een internationale worstel line-up. Daarnaast verwelkomt de Kamping enkele brandweerwagens van Aalst Carnaval die zullen gehost worden door Oilsjt Mjoezik en Radio Goeiedag. Ook nieuw op het festival: "het Bolonaise Festival", een spaghetti eetfestijn gehost door Bavet en de koning van de B(P)olonaise: Steve Thielens.  
 
Met 9 podia en meer dan 100 artiesten hoopt Kamping Kitsch Club op een topeditie. 
 
Er bestaat geen twijfel dat je de film Patser zeker gezien moet hebben. En wel om deze vijf redenen.
Je kan de film bekijken in de Op aanvraag-catalogus van Proximus TV.

Bekijk alle films in de op aanvraag-catalogus van Proximus TV

Meer weten over Proximus TV?