Dolgedraaide Julia terug in Thuis © Isopix

“Ann is niet te spreken over het gedrag van Tom. Waldek besluit om thuis te blijven bij zijn zieke dochter. Bob heeft ideeën voor de verjaardag van Lowie, maar die komt zelf met een verzoek. Rosa doet aan zelfreflectie. Kaat wil voort met haar leven en niemand zal haar tegenhouden”, zo klinkt het voor vanavond bij ‘Thuis’. Niet echt spannend, maar dat is buiten Julia gerekend… want die maakt terug haar opwachting in de soap.

Maandenlang was Julia Van Capelle, gespeeld door Myriam Bronzwaar, niet in ‘Thuis’ te zien. Logisch, want de dolgedraaide psychopaat had erg veel op haar kerfstok: nadat ze haar ex Cois had vermoord, was Luc het slachtoffer van allerhande mishandelingen, Mayra kreeg vergiftigde pralines en Waldek en Simonne wist ze genadeloos te ontvoeren.
 
Enkele weken geleden schrikte Vlaanderen al op, toen Julia weer opdook. Vanuit de cel belde ze naar Pauline, waarna ze weer uit beeld verdween. Toch wordt Julia nog vaak opgerakeld in de soap. Op de begrafenis van Luc, stuurde ze een bloemenkrans. Dat viel in slechte aarde. Dochter Paulien heeft gebroken met haar moeder, maar dat is niet naar Julia’s zin. Die probeert op alle mogelijke manieren in contact te komen met haar dochter. De spanningen lopen op, want de seizoensfinale nadert. 
 
De seizoensfinale komt er binnen twee weken aan en toeval of niet: Julia is vanaf vanavond weer in Thuis te zien. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. Waar we ons aan mogen verwachten? Daar rept de actrice met geen woord over. “Dat mijn personage plots doldraaide, is de allerleukste verhaallijn die ik ooit heb mogen spelen. Hoe gekker, hoe liever”, vertelt Bronzwaar. We hopen alvast op enkele gekke wendingen!
 
Vanaf vanavond zal Julia weer frequent te zien zijn in de Eén-soap ‘Thuis’. Op donderdag 14 juni wordt de grote seizoensfinale uitgezonden.