Khloe Kardashian hint op relatieperikelen met delen van foto van True


De realityster probeert op dit moment haar relatie met Tristan Thompson te redden


Khloe Kardashian zinspeelde op relatieproblemen nadat een foto van baby True deelde. De realityster (33) zinspeelde erop dat ze verwarde gevoelens heeft over haar liefde voor Tristan Thompson, die met andere vrouwen gefotografeerd werd in de aanloop naar Khloe's bevalling.

Ze plaatste een foto van een citaat op Instagram met de tekst: "Je kunt een goed persoon zijn, met een mooie geest, en nog steeds de autoriteit hebben om tegen iemand te zeggen: 'Je hebt me belazerd'.

Vorige maand werd de 27-jarige basketbalspeler ervan beschuldigd dat hij ontrouw was geweest terwijl zij zwanger was. Ook waren er berichten dat er wrijving tussen Tristan en de beroemde familie van Khloe zou zijn.

Uren na het posten van het cryptische citaat op zaterdag, deelde ze het plaatsje van haar zes weken oude dochter. "Mama's Kleine Liefde", schreef de Keeping Up With the Kardashians ster de foto en liet haar zien hoe ze de slapende baby in haar armen hield.

Khloe liet zaterdag ook haar haarkleurspecialiste, Tracey Cunningham vanuit Los Angeles had laten invlieden voor een vroege ochtendafspraak in Cleveland. Dat had ze gedaan omdat haar haarwortels volgens eigen zeggen "verschrikkelijk verkleurd" waren.

Een bron vertelde Entertainment Tonight dat ondanks haar moeder Kris Jenner's wens om Khloe terug te krijgen in Los Angeles, de kersverde moeder in Cleveland wil blijven om de relatie met Tristan te redden.

"Ze heeft een mooi, rustig leven voor zichzelf opgebouwd in Cleveland, en dat is precies wat ze nu wil. Ze geniet echt van deze 'quality time' met haar dochter en Tristan - zonder alle afleiding die L.A. geeft wanneer ze wordt omringd door zoveel andere mensen," heeft de bron toegevoegd.

Cover Media/Novum Nieuws