Grey's Anatomy ster Ellen Pompeo beroofd van portemonnee


Ze werd beroofd tijdens een diner, maar de dief liet zijn buit uit zijn handen vallen.


Ellem Pompeo werd tijdens haar vakantie in Italië beroofd van haar portemonnee. De Grey's Anatomy ster, 48 jaar, vertelde het nieuws van het incident in Florence op Instagram, en showde een foto waarop ze samen met twee Italiaanse politieagenten staat. Ze schreef erbij, zowel in het Engels als het Italiaans: "Mijn portemonnee werd onder mijn neus gestolen! Ik geef de roos de schuld!" grapte ze.

Pompeo vertelde dat ze werd bestolen tijdens een diner in het chique restaurant Frescobaldi, maar dat de dief zijn buit al snel uit zijn handen liet vallen.

"Bedankt aan degene die de portemonnee stal dat deze nog intact is. Ik was je namelijk op het spoor met mijn telefoon en als ik je te pakken had gekregen was het wellicht niet goed voor je afgelopen. Ik ben aardig, maar vergeet mijn afkomst niet: NAPOLITAANS," schreef Pompeo.

Ze schreef in het Italiaans dat de diefstal was vastgelegd op beveiligingscamera's en grapte: "Ik hoop dat je lachte voor de camera."

Pompeo bedankte de lokale politie voor de hulp en schreef een bedankje aan de politie in het Italiaans. "Grazia a polizia Di Firenzia squadro volanti y resterante Frescobaldi," Ze verontschuldigde zich ook voor het geval dat haar Italiaans niet helemaal correct was. "Excuses voor mijn verschrikkelijke Italiaans", schreef ze.

De actrice is op een lange vakantie die ingepland is op het moment nadat de opnames van het nieuwe seizoen Grey's Anatomy ten einde liepen. Van de bekroonde serie komt in 2018 het vijftiende seizoen op de buis.

Cover Media/Novum Nieuws