Justin Timberlake bezoekt slachtoffer schietpartij Santa Fe © BELGA

Justin Timberlake heeft een verrassingsbezoekje gebracht aan een van de slachtoffers van de schietpartij op een middelbare school in Santa Fe. Dat zien we dankzij een foto die circuleert op Facebook.

De zanger vertoefde in de Amerikaanse staat Texas, waar Santa Fe ook gelegen is. Timberlake gaf er de afgelopen week een aantal optredens. Tijdens een show in Houston droeg hij een shirt met de opdruk 'Santa Fe Strong'. Hij droeg die avond zijn nummer 'Until The End Of Time' op aan de slachtoffers van het drama.

Het meisje die Timberlake bezocht, was Sarah Salazar. Het was haar moeder die een foto op Facebook plaatste. Ze schreef er ook bij dat de zanger niet met lege handen haar dochter kwam bezoeken, al mochten we niet weten om welk cadeautje het gaat.

Dochter Sarah werd bij de schietpartij in de nek geraakt, waardoor haar schouder en onderkaak verbrijzeld raakten. Ze liep ook gebroken ribben op en schade aan bloedvaten in haar nek. De scholier is één van de dertien gewonden van de schietpartij op 17 mei. Acht scholieren en twee leraren overleefden de tragedie niet.