'Blind Getrouwd'-koppel uit elkaar © Medialaan

Tim en Esther, het schattige koppel uit het VTM-programma 'Blind Getrouwd', zetten na meer dan een half jaar een punt achter hun relatie. Toon en Frie en Aljosja en Lieve zijn zo de enige twee koppels die getrouwd blijven na het laatste seizoen.

Het duo gaf elkaar het jawoord op 27 oktober 2017. Kijkend Vlaanderen was getuige. Met haar rode kleed en zijn rode das trokken de twee meteen de aandacht. De vonken vlogen er echter nooit af. Beiden hadden ze het moeilijk om hun emoties uit te spreken, met kleine gebaren wisten ze elkaar uiteindelijk te veroveren. Met een gepersonaliseerd huisnummer, waarop beide namen te lezen zijn, geven ze op het einde van het seizoen aan hun huwelijk na het programma verder te zetten. Het echtpaar bleef meer dan een half jaar samen. Vandaag bevestigen ze aan Dag Allemaal dat ze niet langer een koppel zijn. 
 
We hebben een hele mooie tijd gehad samen en leuke momenten beleefd, maar recent hebben we besloten toch elk terug onze eigen weg te gaan. We wensen mekaar absoluut het allerbeste toe in de toekomst”, laten Tim en Esther weten. Over de reden van hun breuk willen ze liever niets kwijt.
 
Alle hoop is zo gevestigd op Toon en Frie en Aljosja en Lieve. Later dit jaar verwachten ook Nicholas en Evelien, uit het tweede seizoen, hun eerste kindje. Stijn en Nuria beten de spits af. Zij zorgden voor de eerste Blind Getrouwd-baby.